Winq ♥︎ Swisse Beauty

Swisse Beauty: stralend van binnenuit

12 mei 2021, Winq redactie, 3 minuten

Een volle bos haar, sterke nagels en een stralende huid van binnenuit. Fijne lijntjes en rimpels worden minder zichtbaar met de combinatie van de drie producten van Swisse Beauty. Lees hier hoe het werkt en hoe je schoonheid van binnenuit kunt stimuleren.

Het assortiment van Swisse Beauty bestaat uit drie premium supplementen die zijn ontwikkeld om schoonheid van binnenuit te stimuleren. Ze zorgen voor een indrukwekkend resultaat voor vrouwen én mannen, vanaf 25 jaar.

Hoogwaardige ingrediënten

De supplementen bevatten hoogwaardige ingrediënten zoals collageen en hyaluronzuur. Zorg ervoor dat je huid, haar en nagels er stralend en verzorgd uitzien met de drie Swisse Beauty supplementen, als aanvulling op een gezonde levensstijl.

Ga voor de complete beautybox, met daarin een 10-daagse Collageen+ shotkuur. Deze unieke shots bevatten 5100 mg Verisol Collageen, hyalaronzuur, vitaminen en oxidanten. Hiermee ondersteun je de gezondheid van je huid en bevorder je de productie van collageen. Na deze 10-daagse shotkuur gebruik je de Collageen tabletten om je huid op peil te houden. Daarnaast gebruik je de Haar Huid Nagels tabletten voor een volle bos haar, sterke nagels en een stralende huid van binnenuit.

Swisse Beauty

De 10-daagse shotkuur van Swisse Beauty is uitgeroepen tot Product van het Jaar 2021. Dat is niet voor niets: verschillende studies hebben bewezen dat deze prijswinnnaar, Swiss Beauty Collageen +,  je huid er na gebruik van 4 tot 8 weken stralender uit laat zien.

Hoe werkt het?

Wanneer de huid veroudert is dit deels te wijten aan een tekort aan hyaluronzuur en een steeds tragere vernieuwing van collageen. De conditie van de huid blijft goed door het collageen en hyaluronzuur niveau in de huid te verhogen. Deze ingrediënten hebben beide hun eigen voordelen, maar daarnaast versterken ze elkaar.

De Swisse Beauty Collageen+ shot kuur is een echt anti-aging product die de zichtbare tekenen van het ouder worden na vier tot acht weken vermindert. 

Swisse Beauty

Smoothie

Wist je dat je met de collageen shots ook een heerlijke smoothie kunt maken? Met deze gezonde oppepper is het extra leuk om de beautykuur vol te houden.

De ingrediënten:
1 Swisse Collageen+ shot
100 ml water
Halve banaan
2 handjes frambozen
1 handje blauwe bessen
1 eetlepel limoensap
1 theelepel hennepzaad

Swisse Beauty bestaat al sinds 1969 en ontwikkelt voedingssupplementen die de kracht van de wetenschap en de natuur bundelen om daarmee bij te dragen aan een gezonder en gelukkiger leven.

Meer informatie over de Collageen shots, Collageen tabletten en de Haar Huid Nagels tabletten?

Wil je weten hoe de Collageen shots, Collageen tabletten en de Haar Huid Nagels tabletten precies werken, uit welke bestanddelen de supplementen bestaan en hoe snel je huid, haar en nagels van binnenuit gestimuleerd worden? Ga dan snel naar de website van Swisse Beauty.

Swisse Beauty
Delen op

Winq in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks een overzicht van de beste artikelen.

Magazine 117

De nieuwste editie van Winq is uit!

Neem een abonnement

Geef cadeau