Je kan het dak op: Songfestival Muziek Bingo op 50 meter hoogte

Doe mee en win mooie prijzen

Leestijd: < 1 min

Rotterdam is in de ban van het Songfestival. Nigel Andrews en Hugo Franks organiseren met Songfestival DJ Dimitri Visch een heuse Songfestival Muziek Bingo op 50 meter hoogte. Speel vanuit je huiskamer mee met de livestream en maak kans op leuke Songfestivalprijzen.

Heb jij er de ballen verstand van maar ben je wel gek op bingo? Weet je alles van muziek? Ben je helemaal idolaat van het Songfestival? Herken jij met gemak de hits uit de Songfestivalgeschiedenis en zing je mee met Johnny Logan, ABBA, Duncan Laurence en Conchita Wurst? Let dan op, want vrijdagavond 21 mei om 20:00 uur wordt jouw muziekkennis op de proef gesteld.

Op het dak van de Maassilo

Met een prachtig uitzicht op de havenstad vormt het dak van Maassilo Rotterdam het decor van de Songfestival Muziek Bingo van Nigel Andrews. De Rotterdamse zanger en entertainer neemt je in deze interactieve en muzikale bingoshow mee langs de klassiekers van het Songfestival. Trek je leukste outfit uit de kast, zing mee met de bekendste Eurovision songs en vier dit feestje mee vanuit jouw eigen huiskamer.

Nigel is samen met Rotterdamse collega’s Hugo Franks (zanger en piano-entertainer) & Dimitri Visch (De Songfestival DJ) de samenwerking aangegaan om deze show neer te zetten. Naast hun liefde voor de stad en het Songfestival delen zij dit podium met één gezamenlijke boodschap: een bijzonder evenement in bijzondere tijden.

Een ticket kost 7,50 euro en koop je via www.nigelandrews.nl/shop.

Powered by Labrador CMS