Geinig filmpje: homokoor zingt over dating-apps

Leestijd: < 1 min

“Hi, hey there, WOOF!” Met die woorden begint de video van het South Wales Gay Men’s Chorus, waarin ze al zingend dating-platforms als Grindr op de hak nemen. Het is een hilarisch lied geworden dat dient als commentaar op het gebruik van dating-apps en waarin de ervaringen van koorleden zijn verwerkt. Hier de beelden!

Het South Wales Gay Men’s Chorus bestaat sinds 2008, maar sinds een jaar zingen ze op afstand – vanwege corona natuurlijk. Dat dit prima kan, bewijzen ze met een nieuwe video waarin de koorleden gezamenlijk te zien zijn, maar wel afzonderlijk van elkaar.

In een speciaal voor de gelegenheid gecomponeerd lied geven ze commentaar op het gebruik van dating-apps, dat aan de ene kant hilarisch is, en aan de andere kant de minder vrolijke kanten belicht van online dating.

Het lied is gecomponeerd door Gareth Churchill, waarna iedereen de teksten thuis heeft ingestudeerd en opgenomen. Grappig: in de video komt een app voor die Gruntr heet, wat uiteraard een verwijzing is naar Grindr. Hier de beelden.

Powered by Labrador CMS