SBS6 zendt vanavond om half negen de special Friends: The Reunion uit. Zeventien jaar na het einde van misschien wel de populairste sitcom aller tijden komen de zes hoofdrolspelers voor het eerst weer bij elkaar.

300 afleveringen

In de special blikken de Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry en David Schwimmer terug op de bijna driehonderd afleveringen waarin ze te zien waren als Rachel, Monica, Phoebe, Joey, Chandler en Ross. Ze komen voor één keer weer bij elkaar in de oorspronkelijke studio, waarin ook het decor van koffiebar Central Perk is te vinden.

Lady Gaga maakt in die koffiebar haar opwachting als Lisa Kudrow haar bekendste Phoebe-lied ‘Smelly Cat’ begint te zingen. Ze komt het barretje binnen, roept dat ze toevallig in de buurt was en neemt plaats op de beroemde bank. Al snel zitten ze samen uit volle borst te zingen. En dat is nog niet alles: ze eindigen met een compleet koor.

Nog meer gasten

Andere gasten die te zien zijn in de reünie-aflevering, zijn David Beckham, Cara Delevingne, Justin Bieber en Reese Witherspoon. Bekijk hier het fragment met Lady Gaga.