Nieuwe muziekvideo’s: de billen van Troye Sivan en Lil Nas X scheurt uit z’n broek

Het was de week van de wardrobe malfunctions

28 mei 2021, Jaap Bartelds, 8 minuten

Het was een week vol wardrobe malfunctions, de een onbedoeld en de ander niet. Bekijk de nieuwe video van Troye Sivan met z’n doorschijnende billenpak, zie hoe Lil Nas X angstvallig probeert al wat edel is te bedekken. En dan was er ook nog de sexy zanger van Måneskin. Plus nog meer nieuws en moois, deze week.

Lil Nas X – ‘Montero – Live’

Rapper Lil Nas X was te gast bij Saturday Night Live en deed een act waarbij hij verleidelijk werd betast door een stel mannelijke dansers. Nadat Nas een poging deed een strippaal te beklimmen, scheurde hij uit z’n broek. Hij vertelt: “Ineens voelde ik lucht  tussen mijn benen.” Hij deed er alles aan om te vermijden dat hij volledig naakt op live-tv verscheen.

Måneskin - 'Zitti E Buoni'

We laten eerst even zien hoe ‘Zitti E Buoni’ had geklonken als de band live had gespeeld (en ondersteund werd door violisten), zoals ze deden tijdens het San Remo Festival. Daarna volgt de Eurovisie-versie, waar onze favoriete – en immer eerlijke – vocal coach Georgina vrolijk doorheen oreert.

Marshmello x Jonas Brothers – ‘Leave Before You Love Me’

Nog meer eyecandy, voor de liefhebbers althans van de broeders Jonas. Ze zijn een samenwerking aangegaan met de tot dusver in onherkenbare kostuums gehulde Marshmello. Levert best een aardig deuntje op.

The Weeknd – ‘Save Your Tears – Live’

Abel Tesfaye van The Weeknd blijft verbazen met zijn Marianne Weber-achtige schlager ‘Save Your Tears’. Nadat hij er een duet van had gemaakt met Ariana Grande, volgt nu een live-versie met een lading Amerikaanse sleeën. Over dat duet gesproken: hij trad deze week ook nog live op met Ariaan, dat zie je in het tweede filmpje.

Anne-Marie & Niall Horan – ‘Our Song’

Van alle One Direction-alumni is Niall Horan tot dusver het minst succesvol gebleken. Wellicht biedt Anne-Marie hem nu genoeg hulp voor een wereldhit.  Aan de video zal het niet liggen, daarvoor zijn kosten noch moeite gespaard met allemaal mooie drone-beelden.

Troye Sivan / Regard / Tate McRae – ‘You’

Met leren laarzen tot aan z’n liezen en een veterslip onder een doorzichtige wansie ziet Troye Sivan er weer lekker gewaagd uit op zijn Instagram-account. Hij plaatste deze foto ter promotie van ‘You’, met een futuristische video vol zogeheten ‘deep fakes’ waarin niets is zoals het lijkt.

Melissa Etheridge – ‘One Way Out’

Weleens naar Melissa’s ‘Like The Way I Do’ geluisterd en daarna naar ‘Nobody’s Wife’ van Anouk? Ja, hè? Afijn,dat waren de jaren negentig, dik twintig jaar later zijn beide dames nog steeds volop actief. ‘No Way Out’ is een bijna psychedelische rocker en Melissa klinkt nog altijd even fris.

Tokio Hotel & Vize – ‘Behind Blue Eyes’

Voor hun grootste hit moet je terug naar 2007, maar Tokio Hotel is terug. En hoe: met een cover van Limp Bizkit in een dansjasje. Is dat mooi? Neuh, maar dat is de geblondeerde mat van zanger Bill Kaulitz ook niet en je blijft er tóch naar kijken.

J. Balvin & Maria Becerra – ‘Qué Más Pues?’

Een video opnemen in een afgebladderde fabriekshal is niet per se een heel erg origineel idee, maar het levert nu eenmaal mooie plaatjes op. En over mooie plaatjes gesproken: Maria Becerra kenden we nog niet. Becerra betekent overigens ‘kalf’ in het Nederlands, maar dat geheel terzijde.

Magazine 119
De nieuwste editie van Winq is uit!
Delen op

Winq in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks een overzicht van de beste artikelen.

Magazine 119

De nieuwste editie van Winq is uit!

Neem een abonnement

Geef cadeau