Hot op Instagram: Fredrik Quiñones uit de Netflix-film Dancing Queens

Hier zijn mooiste foto's

Leestijd: < 1 min

Op 3 juni gaat op Netflix de nieuwe film Dancing Queens van start. Die draait om de Zweedse Dylan Pettersson die beschikt over een groot danstalent. Ze maakt schoon in een dragclub, alwaar ze wordt ontdekt door de beste danser van die club, gespeeld door Fredrik Quiñones. Dancing Queens klinkt als een hit, en dus doken we alvast even in het Instagram-account van Fredrik. Dit zijn z’n mooiste foto’s.

Dancing Queens gaat over de 23-jarige Dylan Pettersson (een rol van Molly Nutley) die woont op een klein eiland ergens in Zweden. Ze wil graag wereldberoemd worden als danseres, maar weet niet hoe.

Ze neemt een schoonmaakbaantje aan in een noodlijdende dragclub met de naam Queens. Daar ontdekt de beste danser en choreograaf haar talent. Ze wil heel graag meedoen als danseres in de show, maar daar komt het al: het is een dragshow. Maar waar een wil is, is een weg.

De choreograaf in Dancing Queens wordt gespeeld door Fredrik Quiñones. Die is in werkelijkheid ook choreograaf en hij bedacht alle dance moves in deze film, die op 3 juni verschijnt op Netflix. In Dancing Queens maakt hij zijn acteerdebuut.

Over Fredrik Quiñones zelf is niet zoveel bekend. Maar volg hem op Instagram en je blijft helemaal op de hoogte van zijn wel en wee. Hier alvast zijn mooiste foto’s.

Powered by Labrador CMS