Hot op Instagram: acteur Omar Ayuso uit de Netflix-serie Elite

Hier zijn mooiste foto's

Leestijd: < 1 min

Vrijdag is het eindelijk zover: seizoen vier van de Netflix-serie Elite gaat van start. Te zien is hoe een groep scholieren te maken kreeg met een moord op een Spaanse elitaire school. Omar Ayuso is een van de acteurs die vanaf het begin meedoet. We namen even een kijkje op zijn Instagram-account.

Twee weken geleden deelden we al het bericht dat Omar Ayuso het gezicht is van de Pride-campagne van Calvin Klein, samen met een groep andere acteurs, zangers en kunstenaars.

In Elite speelt hij de rol van Omar Shanaa, een leerling van de school Las Encinas. In het vierde seizoen zijn vier nieuwe acteurs te zien nadat een aantal bekende gezichten afscheid heeft genomen. In de onderstaande trailer is te zien hoe iemand wordt afgevoerd in een ambulance. Wat zou dat betekenen, weer een nieuwe moord?

Afijn, we blijven even bij Omar Ayuso. Hij is 23 jaar, gay, woont in Madrid en zet zich in voor lbhtq-rechten en feminisme en spreekt zich uit tegen racisme. Op zijn Instagram-account is daar het een en ander over terug te vinden. We hebben ons hieronder beperkt tot allerlei protretten van Omar. Dit zijn de mooiste.

Powered by Labrador CMS