Rainbow Madness is gemaakt door Dennis Vreeke. Hij bedacht dit digitale kaartspel omdat hij ondervond dat er wereldwijd slechts een paar lhbtq-games bestaan. Hij noemt zijn spel ‘the ultimate party game’. Als je Rainbow Madness met anderen speelt, leer je je vrienden beter kennen.

Er zijn meer dan vijfhonderd vragen opgesteld die gaan over dating, seks en andere aspecten uit het leven van lbhtq’s. De gratis versie bevat 75 unieke vragen en opdrachten.

Zes soorten vragen en opdrachten

Rainbow Madness bevat zes verschillende soorten vragen en opdrachten. Bij ‘Never Have I Ever’ nemen alle spelers een drankje als ze iets specifieks hebben gedaan. Bij ‘Assignments’ voert een speler een opdracht uit. In het onderdeel ‘Storytime’ is het de bedoeling binnen zestig seconden een verhaal te vertellen.

Dan is er het onderdeel ‘Portraying’, waarbij je zonder iets te zeggen een woord moet uitbeelden. Bij ‘Trivia’ test je je kennis over lhbtq-onderwerpen. Tot slot is er het onderdeel Questions, waarbij je zeer persoonlijke vragen beantwoordt.

Rainbow Madness is verkrijgbaar in de Apple Store en via Google Play. Meer informatie vind je op RainbowMadness.com.