Netflix-tip: Dance of the Forty One, over een Mexicaans seksschandaal

Bekijk hier de trailer

Leestijd: < 1 min

Een congreslid trouwt met de dochter van de president, maar wordt betrapt met een jonge man in een geheime club. Dit is in één zin het waargebeurde verhaal dat is verfilmd als Dance of the Forty One. De film staat nu op Netflix, hier is de trailer.

Meer dan een eeuw geleden schudde Mexico op zijn grondvesten vanwege een politiek schandaal. Nadat het congreslid  Ignacio de la Torre trouwde met de dochter van de president, nam zijn politieke carrière een grote vlucht.

Dubbelleven

Hij groeide uit tot een beroemdheid, maar wat niemand op dat moment wist: in het geheim was hij gay en hij hield er een dubbelleven op na. Regelmatig ontmoette hij jongens in geheime seksclubs, was hij betrokken bij orgies en leefde hij zich helemaal uit.

Helaas voor De la Torre werd hij betrapt bij een politie-inval. Zijn wereld stortte ineen en een en ander leidde tot een van de grootste politieke seksschandalen die Mexico gekend heeft.

Expliciete beelden

De film Dance of the Forty One toont een burlesque wereld met expliciete beelden in de geheime clubs. Acteur Alfonso Herrera vertolkt de rol van het hoofdpersonage met verve. Let vooral ook even op zijn fraaie snor.

Dance of the Forty One staat nu op Netflix. Bekijk hieronder de trailer.

Powered by Labrador CMS