Drag Race-kandidaat Joe Black in YouTube-serie van H&M

Leestijd: < 1 min

Nadat Drag Race UK-kandidaat Joe Black de volle laag kreeg van RuPaul omdat ze het had gewaagd te verschijnen in zoiets eenvoudigs als een kledingstuk van H&M, heeft de kledinggigant Black nu gevraagd voor een bijdrage aan een YouTube-serie over duurzame kleding. Hier de beelden!

Joe Black was een van de kandidaten van het tweede seizoen van RuPaul’s Drag Race UK. In een van de afleveringen kreeg ze kritiek van RuPaul, omdat ze een kledingstuk droeg van H&M. Ru vond dat kennelijk niet creatief genoeg, maar Joe Black kreeg steun uit onverwachte hoek: van H&M zelf. De kledinggigant stuurde rozen, een taart en een boodschap van liefde.

The Small Things

Nu is het tot een serieuze samenwerking gekomen tussen H&M en Joe Black. H&M is enige tijd geleden gestart met een YouTube-serie, genaamd The Small Things. Hierin leggen ze op een toegankelijke, frisse manier uit hoe ze proberen mode te verduurzamen.

In de meest recente aflevering gaat het over upcycling. Normaal gesproken wordt de serie gepresenteerd door model Alva Claire, maar voor deze aflevering is er bij hoge uitzondering een gast bij, en het is niemand minder dan Joe Black.

Geestig filmpje

Het is een geestig filmpje geworden waar je ook nog wat van opsteekt.

Powered by Labrador CMS