Word nú abonnee

Nu cadeau bij Winq: ClarinsMen Energizing Gel + Eye Gel

t.w.v. € 94,50

16 juli 2021, Winq redactie, 1 minuut

Nú cadeau bij een abonnement op Winq: een toilettas met daarin ClarinsMen Energizing Gel 50 ml en Energizing Eye Gel 15 ml t.w.v. € 94,50. Samen met een jaar Winq (6 edities) voor maar € 34,95.

De huid van de moderne man heeft het zwaar te verduren. Werken, reizen, sporten, stress en wanneer hij in een grotere stad woont ook nog een flinke lading fijnstof. Het resultaat: wallen, rimpels, donkere kringen en een doffe, vermoeide huid.

Het nieuwe energieke duo van Clarins geeft de huid een welverdiende energieboost. Frisse en verkwikkende ingrediënten als rode ginseng – een vaste waarde in de traditionele Aziatische geneeskunde – helpen je huidcellen beter te functioneren. Deze producten beginnen direct na het aanbrengen hun werk te doen. 

ClarinsMen Energizing Gel + Energizing Eye Gel

De Energizing Gel is een frisse, niet vettige toning gel die de huid versterkt en hydrateert. De Energizing Eye Gel hydrateert en versterkt de oogcontour. Hiermee pak je wallen en donkere kringen aan. 

Bij een abonnement op Winq ontvang je nu een toilettas met daarin de ClarinsMen Energizing Gel 50 ml (t.w.v. € 51,50) en de ClarinsMen Energizing Eye Gel 15 ml (t.w.v. € 43,00)

Klik hier om nú een abonnement af te sluiten.

www.clarins.com

Magazine 117
De nieuwste editie van Winq is uit!
Delen op

Winq in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks een overzicht van de beste artikelen.

Magazine 117

De nieuwste editie van Winq is uit!

Neem een abonnement

Geef cadeau