Hot op Instagram: de Zweedse zanger Darin

Hier zijn mooiste foto's

Leestijd: < 1 min

Darin Zanyar bracht deze maand zijn nieuwe video ‘Can’t Stay Away’ uit. In Zweden is hij een van de best verkopende artiesten, nadat hij op zijn zestiende doorbrak met een optreden in de lokale variant van Idols. Darin is behoorlijk actief op Instagram. Dit zijn z’n mooiste foto’s.

34 jaar is Darin Zanyar inmiddels. Hij werd geboren in Stockholm, heeft Koerdische ouders en komt uit een muzikaal gezin. Al op zijn veertiende schreef hij zijn eerste liedjes en trad hij op voor zijn klasgenoten.

Toen Darin zestien jaar was, deed hij mee aan het eerste seizoen van de Zweedse Idols. Hij eindigde als tweede en kreeg een dag na de finale een contract aangeboden bij SonyBMG. Sindsdien gaat zijn carrière als een speer.

Coming-out

Bijna een jaar geleden vertelde Darin op Instagram dat hij gay is. Hij schreef tijdens de Zweedse Pride-week in augustus 2020: “Het heeft even geduurd, maar ik ben er trots op homo te zijn. Happy Pride!”

Eind mei 2021 verscheen Darins nieuwe single ‘Can’t Stay Away’, de eerste in het Engels sinds 2013. Daar kwam begin juli een video bij. Die zie je hieronder, gevolgd door de mooiste foto’s van Darins Instagram-account.

Powered by Labrador CMS