Geef jezelf dagelijks een massage met deze gadget van FOREO en je zult merken: in no time heb je een stralender, gaver gezicht. In een dagelijkse routine van één minuut verwijdert LUNA 3 meer dan 99% van alle vuil, olie en dode huidcellen van je gezicht. Verder wordt huidveroudering tegengegaan en celvernieuwing gestimuleerd dankzij T-Sonic pulsaties – een door FOREO gepatenteerde techniek. De pulsaties zorgen er daarnaast voor dat je minder last zult hebben van ingegroeide haren, en minder irritatie na het scheren.

Met de bijbehorende app personaliseer je eenvoudig de werking, waardoor het apparaat geschikt is voor ieder huidtype. De borstelkop hoef je nooit te vervangen, die is gemaakt van ultrahygiënische bacteriewerende siliconen.

Sceptisch? Test het zelf! In samenwerking met FOREO mag Winq 20 lezers de LUNA 3 laten testen. Geef hieronder je adresgegevens op. Als je wordt geselecteerd wordt de LUNA 3 zo snel mogelijk opgestuurd. Na 2 weken vragen we je een vragenlijst in te vullen en worden de resultaten van het testpanel op Winq.nl gepubliceerd. De LUNA 3 blijft natuurlijk van jou!