Bekijk de teaser van Sex Education – seizoen 3

Leestijd: < 1 min

De scholieren van Moordale Secondary zijn vanaf 17 september weer te zien op Netflix, want dan gaat het derde seizoen van Sex Education in première. In een geinig filmpje dat fungeert als een wervingsspot voor de school, zijn alle bekende personages weer te zien, op een paar na. Zie hier hoe Otis, Ola, Lily en Jackson reclame maken voor hun eigen school.

In het spotje is te zien dat er een nieuw hoofd van de school is aangetreden om Mr. Groff te vervhttps://www.netflix.com/title/80197526angen. Ze heet Hope en wordt gespeeld door Jemina Kirke. Ze vertelt in het filmpje dat zij is aangetrokken om de school weer op het juiste spoor te krijgen.

Mr. Groff zelf zit ook in het filmpje: aan het einde is te zien hoe hij zich in de bosjes verstopt. Daarvoor hebben de leerlingen tal van redenen gegeven waarom Moordale Secondary zo’n fijne school is.

Losse sekscontacten

In de synopsis van het nieuwe seizoen is te lezen dat er een nieuw schooljaar begint en Otis losse sekscontacten heeft, Eric en Adam officieel een stel zijn en dat Jean zwanger is. De nieuwe hoofdmeester Hope wil van Moordale Secondary weer een echte prestigeschool maken. Aimee ontdekt feminisme en Jackson wordt verliefd.

Wie niet in het filmpje te zien is maar wel terugkeert, is de moeder van Otis. Die wordt magistraal gespeeld door Gillian Anderson, ook bekend van X-Files of meer recent The Crown, waarin ze een fraaie Margaret Thatcher neerzette.

Sex Education – seizoen 3 is vanaf 17 september te zien op Netflix.

Powered by Labrador CMS