Inmiddels heeft Lil Nas X een nieuwe video uitgebracht waarin te zien is hoe hij in de gayest gevangenis ever is beland, naakt onder de douche staat met een groep al even naakte dansers en vervolgens weet te ontsnappen. Dat is voor zijn lied ‘Industry Baby’.

Risqué

De Old Gays zijn daar nog niet, want in een nieuw filmpje krijgen ze de vorige video van Lil Nas X te zien die bijna net zo risqué is. Het verhaaltje begint in het paradijs, waar Lil Nas X en een ander heerschap het leuk hebben als Adam en Steve. Maar al snel weet hij de verleidingen van Satan niet te weerstaan en stort Nas zich vol op het kruis van deze stoute rakker. Dat lied heet ‘Montero (Call My By Your Name)’.

Bill, Jessay, Robert en Mick hebben geen idee waar de vragensteller het over heeft als hij over ‘Montero’ begint. “Is dat een auto?” De video zelf is slechts in fragmenten te zien, zonder geluid. Kijk deze daarom eerst even helemaal uit, mocht je ‘Montero’ zelf ook nog nooit hebben gezien.

Dit moet ik downloaden

Al snel gaat het over het blote pakje dat Lil Nas X aan heeft in de video. Wat vinden ze daarvan? Mick: “O, dat had veel bloter gekund.” Dan volgt het fragment dat de rapper met een paaldanspaal tussen zijn benen afdaalt in de hel. Hij belandt in het kruis van de duivel, die tegelijkertijd zijn gezicht tegen het broekje van Nas duwt. Mick, wederom: “Dit moet ik downloaden, dit is hot!”

Na afloop besluit Jessay dat hij de video niet samen met zijn moeder gaat kijken. Mick wil de video in een loop en het liefst stoned zijn wanneer hij deze terugkijkt. En de religieuze connotatie, volgens Jessay: “He’s as hot as hell.”

Soepele heupen

Tot besluit mogen de heren zelf ook een poging tot paaldansen doen. Hierbij valt op hoe opvallend soepel Jessay nog is in de heupen. Het is kortom weer een uiterst vermakelijke video geworden. Hier de beelden.