My Fake Boyfriend is een film die wordt geproduceerd door Lionsgate en Buzzfeed. Als regisseur is Rose Troche aangetrokken, die bekend is van haar werk voor The L Word, Snowpiercer en Shameless.

Keiynan Lonsdale

Keiynan Lonsdale speelt de hoofdrol in My Fake Boyfriend. Eerder was hij te zien in de blockbuster Love, Simon uit 2018. De 29-jarige acteur komt uit Australië en noemt zichzelf queer. Vorig jaar mei bracht hij zijn eerste soloalbum uit als zanger, met de titel Rainbow Boy.

Op tv was hij te zien in The Flash, als gastjurylid in RuPaul’s Drag Race All Stars 4 en hij had een gastrol in Love, Victor. Voor Love, Simon won hij een MTV Movie & TV Award voor Beste Zoen.

Nepvriend

In My Fake Boyfriend speelt Lonsdale een jonge man die het advies opvolgt van zijn beste vriend (een rol van Dylan Sprouse). Die vertelt hem dat hij een nepvriend moet creëren en social media moet gebruiken de wereld kennis te laten maken met die nieuwe geliefde. Dit alles om zijn vervelende ex op afstand te houden.

Maar alles loopt in het honderd als hij de échte liefde van zijn leven tegen het lijf loopt. Het verzonnen vriendje blijkt echter lastiger te verwijderen dan iedereen dacht.

Sarah Hyland

Naast Keiynan Lonsdale en Dylan Sprouse is ook Modern Family-actrice Sarah Hyland te zien.

My Fake Boyfriend is een romantische comedy. Wanneer de film precies verschijnt, is nog niet bekend, de makers mikken op juni 2022.

Bron: Hollywood Reporter