Elke ochtend begint Ricky Martin met een drinkontbijt. En dan geen Vifit Goedemorgen, maar een immuniteitsbooster. Het is een shot dat limoen, rode ui, knoflook, honing en zout bevat. Een ‘lekker’ begin van de dag. Als vader van vier kan hij die energie goed gebruiken, zo vertelt hij.

Alkalinewater, rozenwater en ijs

Vervolgens spoelt hij dat shot weg met alkalinewater, dat een ionisatieproces heeft ondergaan waardoor het volgens de alkalinewaterdrinkers gezonder is dan gewoon leidingwater.

Dan is het tijd voor Ricky’s dagelijkse gezichtsroutine. Om te beginnen besprenkelt hij zijn gezicht met rozenwater. Hij komt er meteen mee in de juiste stemming vanwege de heerlijke geur.

Na een reinigingsbeurt met Komiko matcha zeep volgt een smeersessie met een ijsblokje. Want ijs is Ricky’s beste vriend: het zorgt voor een betere doorbloeding van de huid.

Bob Ross

Op dit punt is de video 2 minuten en 46 seconden bezig en drijven de gedachten af naar Bob Ross, die geen ijsblokjes, maar dennenbomen als beste vrienden had. Met zijn zalvende stem suste hij menig kijker in slaap, en zo ontspannend werkt de stem van Ricky Martin hier ook.

Hier dommelden we weg, maar kijk vooral verder wat Ricky verder voor toeren uithaalt om er zo fris en fruitig uit te zien. Meer informatie over alle behandelde producten? Die is te vinden onder de video op YouTube.