Far From Fashion (Studio FFF) komt met een tweede benefiet-collectie, deze wordt verkocht tijdens de Gender Fluid Fashion Fair op 7 en 8 augustus (Pride Amsterdam) in het Volkshotel, zij organiseren een groots programma rondom Pride-week. Opbrengsten van de kleding zullen naar De Regenboog Groep gaan.

Pride 2021

Deze keer staat de collectie in het teken van Pride 2021. Samen met queer of queer friendly partijen hebben zij een mooie verzameling aan kleding items kunnen realiseren. 

De collectie wordt gemaakt van tweedehands kleding die is uitgezocht op het sorteercentrum van Kringloopbedrijf De Lokatie. Daarnaast vind Studio FFF het belangrijk dat we bedachtzaam omgaan met globale kleding vervuiling door voornamelijk tweedehands materiaal te gebruiken.

Zeefdrukken

Studio FFF heeft vervolgens verschillende ingrepen zoals zeefdrukken gedaan met deze kleding om dit een samenhangend en Pride geïnspireerde collectie te maken. 

Opbrengsten van de collectie doneren we aan De Regenboog Groep. De Regenboog Groep is een organisatie voor maatschappelijk werk in Amsterdam en heeft meerdere queer gerelateerde projecten. Wij gaan samen met hen kijken naar een passend project voor de donatie.

Over Far From Fashion

Far From Fashion is een sociaal ondernemend kleding initiatief van Studio FFF dat bijdraagt aan diverse maatschappelijk betrokken projecten en positieve campagnes. Studio FFF is een creatieve onderneming van Jessy van Dinther en Stefan Geesink die zich focussen op art direction, fotografie en grafisch werk, voornamelijk in de culturele sector.

Datum: zaterdag 7 en zondag 8 augustus
Tijd: 12:00 - 19:00 uur
Entree: Gratis
Locatie: Volkshotel Amsterdam

Kijk voor meer informatie op de website van het Volkshotel.