Lot 42 is een alcoholisch bruisend water, een zogeheten premium hard stelzer. De oprichters van het merk Lot 42 zijn Dale Milliken en Chris MacDonald, die ook een koppel zijn. Met hun merk steunen ze Rainbow Railroad, een organisatie die wereldwijd lhbtq’s helpt bij hun ontsnapping aan geweld in landen waar ze worden vervolgd. Rainbow Road ondersteunt de verhuizing en hervestiging van lbhtq’s die dit lot is overkomen. Lot 42 schenkt het hele jaar door 4,2% van de winst  aan Rainbow Road.

Capture the Moment

Dale en Chris hebben nu samen met Miss Envy Peru een nieuwe campagnevideo gemaakt waarmee ze Rainbow Road steunen. De film heet Capture the Moment en is gemaakt om bewustzijn te creëren en geld in te zamelen voor deze organisatie.

Op een nieuwe en exclusieve soundtrack van Abbad + Freimann volgt Capture the Moment de Nederlandse drag-superster Miss Envy Peru die het verhaal, als jongen, in zijn eentje in de stad begint.

Iconisch Priscilla-moment

Het verhaal ontwikkelt zich terwijl hij een reis door de natuur begint en vrienden verzamelt langs de weg door de bosduinen terwijl hij verandert in Miss Envy Peru. Een viering van dans en creativiteit, de film is ook een knipoog naar een iconisch moment van Priscilla Queen of The Desert en eindigt met de dansers die het samenzijn weer vieren. 

Miss Envy Peru: “Deze shoot is spannend omdat ik dol ben op het verhaal achter de oprichters en hoe ze dit drankje hebben gemaakt! Ook het opnieuw creëren van de iconische scène uit Priscilla Queen of the Desert in Lot 42-stijl is een enorm leuke twist.”

Veilig leven

Ze vervolgt: “Lot 42 is een merk dat staat voor het belang van eigenliefde en het streven naar een betere plek in je hoofd en in het dagelijks leven.

Hun steun voor de Rainbow Railroad-missie is de perfecte match, omdat het lhbtqia+ mensen de kans geeft om het leven na te streven dat ze verdienen. Iedereen heeft het recht om zichzelf te zijn, om gelukkig te zijn, trots op zichzelf te zijn en om veilig te leven zonder angst voor vervolging om hun seksuele geaardheid. Deze film zal helpen om Rainbow Railroad te verdedigen en het ongelooflijke werk dat ze doen te versterken.”

Lot 42 is verkrijgbaar in twee verschillende smaken, onder andere via de eigen website.