Niels gaat suppen op hoge hakken voor het goede doel

Leestijd: < 1 min

Niels Deleyn, beter bekend als NielsinHeels, gaat zaterdag 14 augustus suppen op hoge hakken door de Amsterdamse grachten. Hij wil hiermee zoveel mogelijk geld inzamelen voor het goede doel Dance4Life. Deze organisatie brengt onveilige seks, seksueel geweld en seksueel overschrijdend gedrag onder jongeren onder de aandacht.

Dance4Life ondersteunt internationale lesprogramma’s en activaties om onveilige seks en seksueel geweld aan te pakken, taboes rondom seksualiteit te slechten  en hiv en ongeplande zwangerschappen onder jongeren te verminderen.

Grenzen aangeven

Niels legt uit: “Thema's als gender-ongelijkheid, seksueel grensoverschrijdend gedrag en seksueel geweld zijn onderwerpen die helaas te veel voorkomen. We zouden dit bespreekbaar moeten maken om met zijn allen te werken aan een gezondere toekomst. Waar jongeren zelf hun wensen en grenzen kunnen aangeven en juist nee of ja kunnen zeggen tegen veilige seks”, aldus Niels.

Om taboes op seksualiteit te doorbreken wil hij met zijn actie aandacht vragen en geld inzamelen voor het werk van Dance4Life. Met 70 extra supboards beschikbaar kunnen nog meer mensen met Niels meedoen. Niels SUP-porten en/of meedoen kan via deze pagina

Sponsors

De actie wordt gesponsord door FERAGGIO heels en de Sup Sup Club. FERAGGIO staat als merk voor diversiteit, empowerment en gender equality. Het was dan ook niet moeilijk om FERAGGIO over te halen dit goede doel te steunen. FERAGGIO staat 15% van ieder verkocht rood paar in haar collectie af aan Dance4Life.

Sup Sup Club stelt supboarden tegen een speciaal tarief beschikbaar, waar er een deel van de opbrengst naar Dance4Life gaat. De supboarden zijn via hun website te reserveren.

Zaterdag 14 augustus, waar en hoe laat?

09.30 uur - Verzamelen Zandhoek 22, Amsterdam
10.00 uur – Vertrek richting Prinsengracht
Duur: circa 2 à 2,5 uur in totaal 
SUP Route: Zandhoek 22, Prinsengracht, Reguliersgracht, Herengracht, Brouwersgracht, Zandhoek 22

Suppen op hakken
De route die NielsinHeels aflegt
Powered by Labrador CMS