Hot op Instagram: Batman-acteur Robert Pattinson

Hier zijn mooiste foto's

Leestijd: < 1 min

Deze week werd bekend dat Robin, de sidekick van Batman, in het nieuwe stripboek verliefd wordt op een jongen. Hartstikke leuk, maar waarom niet meteen gekozen voor een spannende verhaallijn in de nieuwe Batman-film? Robert Pattinson is volgend jaar weer te zien in de rol van de gemaskerde superheld. We keken alvast even rond op zijn Instagram-account.

Deze week ging er een screenshot rond van het nieuwe stripboek Batman: Urban Legends. Hierop is te zien hoe Tim Drake, de persoon achter superheld Robin, een afspraak maakt met een andere jongen, Bernard Dowd. Hoe hun date eindigt, is te zien in het boek dat in december verschijnt.

Film

Volgend jaar verschijnt er weer een nieuwe Batman-film, met acteur Robert Pattinson in de hoofdrol. Volgens IMDB heeft de film een sterrencast, met Zoë Kravitz als Catwoman en Colin Farrel als The Penguin. Gek genoeg ontbreekt ieder spoor van Robin, dus ook van de acteur die hem zou moeten spelen.

Dus focussen we ons in deze rubriek maar op Robert Pattinson. Ook leuk. Hier zijn de mooiste foto’s van zijn Instagram-account.

Powered by Labrador CMS