Elton John verrast restaurantbezoekers met spontaan optreden

"Ga lekker op de tafels dansen!"

Leestijd: < 1 min

Samen met zijn man en kinderen zat Elton John dit weekend gezellig te eten in een strandtent in Cannes. Toen hij zag dat er een DJ-booth was opgesteld mét microfoon, bedacht de zanger zich geen moment. “Ga allemaal lekker op de tafels dansen.” Hier de beelden!

Vorige week vrijdag verscheen een nieuwe single van Elton John. Het is een duet met Dua Lipa, waarvoor hij zijn late jarentachtighit ‘Sacrifice’ in een gloednieuw jasje heeft gestoken.

Artiestenbloed

Hoewel Elton John lekker vakantie aan het vieren is met zijn gezin, begon zijn artiestenbloed te stromen toen hij een DJ-booth ontwaarde in de strandtent La Guérité. Hij bedacht zich geen moment en wandelde in zijn matchende strandsetje naar de microfoon.

Op Instagram is te zien hoe hij het publiek verrast met de volgende woorden: “Tijdens de lockdown heb ik deze single gemaakt, met Dua Lipa. Gisteren is die uitgebracht. Dus ga lekker op je tafel staan, dans mee of zwaai met je handen of een zakdoek.

‘Cold Heart’

Die nieuwe single heet ‘Cold Heart’ en de video lieten we vrijdag al zien in ons wekelijkse muziekoverzicht. Hier nu dus ook een spontane live-versie.

Volg je ons al op Instagram?

Powered by Labrador CMS