Film: zwemmer wordt verliefd op zijn Taiwanese masseur

Bekijk hier de trailer

Leestijd: < 1 min

He’s Out There Somewhere is de titel van een film over de liefde die opbloeit tussen een zwemmer en zijn Taiwanese masseur. De twee beginnen te daten en er ontstaat iets moois, maar kan de zwemmer zijn promiscue verleden achter zich laten? Bekijk hier de trailer.

He’s Out There Somewhere is een zogeheten BL-film, wat staat voor Boy Love en zijn oorsprong heeft in de Japanse manga-wereld. Deze film is gemaakt in China en gaat over de zwemmer Mu Ran. Die heeft last van geheugenverlies nadat hij een ongeluk heeft gehad. Vanaf dat moment leidt hij een promiscue leven.

Romantische inslag

Op advies van een vriend komt Mu Ran in contact met Su Chen,  een Taiwanese masseur die revalidatietherapie ondergaat. Hun dates krijgen snel een romantische inslag. Mu Ran kan zich hun eerdere relatie niet herinneren, en besluit op zoek te gaan naar antwoorden. Hij reist naar de geboorteplaats van Su Chen in Taiwan, alwaar hij meer te weten komt over het verleden.

GagaOOLaLa

He’s Out There Somewhere is geregisseerd door Huang Zhaocheng en is te zien via het streamingplatform GagaOOLaLa. Bekijk hier de trailer.

Powered by Labrador CMS