The White Lotus was een hit op de Amerikaanse betaalzender HBO. In Nederland is de serie te zien via ZiggoGo TV. In zes afleveringen was te zien hoe het personeel van het gelijknamige resort en hun gasten te maken kregen met een moord. Of was er een andere doodsoorzaak?

Nieuw seizoen, ander resort

Nu is bekendgemaakt dat regisseur Mike White een tweede seizoen mag maken. Hij had al aangegeven dat het hem leuk lijkt om voor ieder seizoen een andere vestiging van de resortketen The White Lotus als decor te gebruiken. Daarbij sluit hij niet uit dat de acteurs uit het eerste seizoen wederom te zien zijn.

Dat eerste seizoen had een sterrencast, met Jennifer Coolidge, Steve Zahn, Connie Britton en Alexandra Daddario. Ook Murray Bartlett was van de partij. Hij moest wel even slikken toen hij zag wat voor scènes er voor hem in het verschiet lagen, en vertelde onlangs in een interview dat één bepaalde seksscène zo expliciet in beeld werd gebracht.

Wie is Murray Bartlett?

Murray Bartlett ken je verder van de series Looking, Tales of the City en The Last of Us. Op IMDB.com is hij 52 jaar, Wikipedia houdt het op 50. Bartlett is geboren in Sydney, Australië en is openlijk gay. Hij begon zijn carrière op 16-jarige leeftijd in de serie The Flying Doctors, met een gastrol.

Helaas heeft Bartlett zelf geen Instagram-account, dus hebben we zijn mooiste foto’s bij elkaar gesprokkeld. Met het onderstaande als resultaat. Maar eerst even de trailer van The White Lotus.