Roze Filmzomer: The Miseducation of Cameron Post nu op Picl

Bekijk hier alvast de trailer

Leestijd: < 1 min

The Miseducation of Cameron Post is een fraaie coming-of-agefilm over vriendschap, identiteit en jezelf mogen zijn. De film is vanaf deze week te zien op Picl, in het kader van de Roze Filmzomer waarbij er iedere week een film aan het roze aanbod wordt toegevoegd.

Na de dood van haar ouders komt Cameron Post bij haar conservatieve tante terecht. Wanneer ze op een schoolfeest zoenend met een meisje wordt betrapt, wordt ze linea recta naar een christelijk instituut gestuurd.

Hier zou Cameron, samen met een groep lotgenoten, moeten genezen van haar homoseksualiteit. Als ze Jane en Adam leert kennen, groeit er een bijzondere vriendschap en fantaseren ze samen over hoe hun toekomst er ook uit zou kunnen zien.

Ode aan lhbt-solidariteit

The Miseducation of Cameron Post is een film uit 2018 die is geregisseerd door Desiree Akhavan. Sasha Lane, Chloë Grace Moretz en John Gallagher Jr. zijn te zien in de hoofdrollen.

Het Parool noemde de film ‘een ode aan lhbt-solidariteit’ en de VPRO roemde de hoofdrol van Moretz, die Camerons innerlijke strijd prachtig vertolkt.

De film is nu te zien op streamingplatform Picl voor € 4,99. Bekijk hier alvast de trailer.

Powered by Labrador CMS