Bros gaat over twee mannen die moeite hebben zich aan een ander te binden, maar elkaar wel leuk genoeg vinden voor een serieuze relatie. Nicholas Stoller regisseert de film, waarvan hij samen met Billy Eichner het scenario heeft geschreven. Filmmaker Judd Apatow, bekend van de films Knocked Up, Bridesmaids en Trainwreck, is als producent betrokken bij Bros.

Eerste film in 100 jaar

Luke Macfarlane is gay, net als Billy Eichner. Hij is het bekendst van zijn rol als Scotty Wandell in de serie Brothers & Sisters, waarin hij een relatie heeft met Kevin Walker (een rol van Matthew Rhys).

Eerder dit jaar maakte Eichner bekend dat hij een hoofdrol speelt in Bros. Hij schreef: “Bros is de eerste romcom over twee gay mannen die door een grote filmstudio is geproduceerd. En ik ben de eerste openlijk homoseksuele man die erin meespeelt én het script heeft geschreven. Het heeft maar honderd jaar geduurd! Dankjwel, Hollywood!”

Nóg een gay-romcom

Eichner is naast Bros binnenkort ook te zien in een gay-romcom die wordt gemaakt door Amazon Studios. Die heet Ex-Husbands en gaat over Daniel en Connor, die als eerste gaykoppel officieel met elkaar in het huwelijk treden in het New York van 2015. Het idee was dat ze de vaandeldragers zouden worden van een nieuwe generatie gays, er is echter één probleem: de twee liggen al snel weer in scheiding.

Wanneer Bros en Ex-Husbands uitkomen? Dat is nog niet bekend dus we houden je op de hoogte.

Bron: Gay Times