Nieuwe muziek: Will.I.Am in een fitnessbroekje en Shawn Mendes in de zee

20 augustus 2021, Jaap Bartelds, 8 minuten

Daar zijn ze weer, de Black Eyed Peas. Deze keer is Saweetie te gast als zangeres en ziet frontman Will.I.Am er supersportief uit in zijn fitnessbroekje. Would you hit it? Verder nieuwe video’s van Shawn Mendes, Lorde, St. Vincent en een splinternieuwe track van Disclosure.

Black Eyed Peas – ‘Hit It’

Na Shakira maakt Saweetie nu haar opwachting als de volgende gastzangeres bij de Black Eyed Peas. ‘Hit It’ wordt verder opgevrolijkt door rapper Lele Pons. Will.I.Am schittert in een reeks fitness-outfits en ook de dansers zien er fantastisch uit met hun ‘bubble butts’, zoals Will ze liefkozend noemt.

Keiynan Lonsdale – ‘Rythm & Music’

Keiynan Lonsdale ken je vast nog wel van de film Love, Simon. De acteur en zanger is van oorsprong danser en dat is te zien in zijn nieuwe video. Zijn moves zijn strak als die van Michael Jackson en supersexy bovendien – iets wat bij de King of Pop nooit zo wilde lukken.

Disclosure – ‘Another Level’

Deze week bracht het Britse danceduo Disclosure elke dag een nieuwe track uit. Helaas zonder video, maar met vijf nieuwe, opzwepende tracks zijn we die laatsten om daarover te klagen. Vandaag verscheen ‘Another Level’, een moody clubtrack die volgens de makers de luisteraar het gevoel moet geven op een duistere dansvloer te staan, om twee uur ’s nachts.

Lorde – ‘Mood Ring’

Vandaag verscheen Solar Power, het derde album van de Australische zangeres Lorde. Weg zijn de lagen synthesizers waaronder haar songs vaak waren verstopt, op Solar Power hoor je vooral gitaar. Na de titelsong is nu ‘Mood Ring’ op single verschenen. Phoebe Bridgers en Clairo zingen mee. De video moet het gevoel overbrengen van ‘bloemenkinderen uit de jaren zestig’, aldus de zangeres.

Magdalena Bay – ‘Secrets (Your Fire)’

Op de een of andere manier doet het intro van ‘Secrets’ denken aan ‘Say You’ll Be There’ van de Spice Girls, maar na 25 seconden gaat het een heel andere kant op. De video is lekker dorky, met allerlei vintage computerdingetjes die door het beeld flitsen.

Nao – ‘Wait’

De Britse Neo Jessica Joshua noemt zichzelf Nao en brengt op 24 september haar derde soloalbum uit, And Then Life Was Beautiful genaamd. ‘Wait’ is een prachtige ballad met aanzwellende violen en heeft een kunstwerk van een video.

The Fold – ‘World Gone Mad’

In deze video zien we hoe zanger Daniel Castady zichzelf probeer te vermaken tijdens een lockdown. Om de verveling te verdrijven scheert hij zich zelfs liggend. Maar dan ziet hij hoe er een andere versie van zichzelf in de tuin ligt te zonnen en bedenkt hij zich geen moment: hij gaat ook naar buiten. Een simpel gegeven, maar fantastisch vormgegeven.

Shawn Mendes & Tainy – ‘Summer Of Love’

Hadden wij maar zo’n zwoele zomer als Shawn Mendes en zijn vrienden. Hij roept die van 2021 uit tot ‘Summer Of Love’, terwijl we het hier moeten doen met een graad of twintig en elke dag een bui. Jaloersmakende beelden.

Magazine 110
Deze keer: Oscar and the Wolf, Everybody's Talking About Jamie en Tim & Nicolaas
Delen op

Winq in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks een overzicht van de beste artikelen.

Magazine 110

Deze keer: Oscar and the Wolf, Everybody's Talking About Jamie en Tim & Nicolaas

Neem een abonnement

Geef cadeau