Winq testpanel

Getest door Winq: de FOREO LUNA 3

Dit vond ons testpanel ervan

27 augustus 2021, Winq redactie, 2 minuten

In een routine van één minuut stimuleert de LUNA 3 de cel-vernieuwing van je huid, terwijl vuil, olie en overtallig vet uit je poriën worden gepulseerd. Het Winq Testpanel probeerde de LUNA 3 uit.

Het apparaatje is verkrijgbaar in vier verschillende varianten voor de gevoelige, normale, gecombineerde huid en voor mensen met gezichtsbeharing. Met de bijbehorende app pas je eenvoudig de intensiteit aan per gezichtsdeel zodat je altijd een optimale reiniging hebt die past bij je huid. De borstelkop hoef je nooit te vervangen, die is gemaakt van ultra-hygiënische bacterie-werende siliconen.

“De ‘haren’ op de LUNA 3 zijn erg zacht waardoor het prettig aanvoelt. Na drie dagen gebruik voel je al zachter en gladder aan”

FOREO LUNA 3
FOREO LUNA 3

Kennismaking
Allereerst was het twintigkoppige panel zeer goed te spreken over de LUNA 3, bij de eerste kennismaking, maar liefst 88% hier positief over. De look and feel kon 83% wel bekoren. Een persoon had het product liever niet gezien dat het product in hard plastic verpakt is.

“Mooi apparaatje, misstaat niet op de wastafel. Makkelijk in gebruik en goed schoon te houden”

App
Ook de installatie van de LUNA 3 verliep vrijwel probleemloos: driekwart van de ondervraagden ondervonden hier geen problemen bij. Dit product werkt samen met een app die vooraf gepersonaliseerd dient te worden. Voor meer dan 80% van de deelnemers was dit appeltje eitje. De LUNA 3 is ook zonder app te gebruiken. Meer dan de helft vond dit gemakkelijk gaan. Een derde heeft het apparaat niet zonder app gebruikt.

“Het is een heel strak, luxe design. Je moet wel consistent zijn in je gebruik om resultaat te zien”

FOREO LUNA 3
FOREO LUNA 3

Resultaat
Het gaat natuurlijk om het resultaat. Bij de vraag: “voelt je huid zachter en gladder aan na gebruik?” antwoordde niemand dat dit niet zo was. Maar ziet de huid er ook gezonder en stralender uit? “Ja” zegt 70%. Slechts één persoon heeft dit niet ervaren. Is de huid strakker en zijn er minder poriën zichtbaar? Hier wist ons testpanel weinig raad mee: meer dan de helft kon hier geen “ja” en geen “nee” op antwoorden. Dit is misschien te wijten aan de korte testperiode: de effecten ga je normaliter zien na minstens een maand dagelijks 2x gebruiken.

“Een mooi design en makkelijk in gebruik”

FOREO LUNA 3
FOREO LUNA 3

Kortom: dit slimme apparaat viel bij ons testpanel wel in de smaak. Wil jij 'm zelf ook eens proberen? Dat kan, voor €199 is hij van jou. Kijk hier voor meer informatie!

Delen op

Winq in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks een overzicht van de beste artikelen.

Magazine 119

De nieuwste editie van Winq is uit!

Neem een abonnement

Geef cadeau