Nieuwe muziek: Priscilla-acteur Nick Adams zingt Madonna's 'Lucky Star'

In een glitteronderbroek

27 augustus 2021, Jaap Bartelds, 8 minuten

Ken je Nick Adams al? Hij speelde in de Broadway-versie van Priscilla, Queen of the Desert en is nu gastzanger bij The Skivvies. Die steevast optreden in hun ondergoed, dus Adam kan natuurlijk ook niet achterblijven. Zie hier zijn muzikale stripact met muziek van onder meer Madonna. Er is ook nieuwe muziek van Maluma, Selena Gomez, Demi Lovato en meer...

Maluma – ‘L.N.E.M.’

Hoeveel autotune kan een mens verdragen in een leven? Gelukkig zijn de video’s van Meluma ook prima te doen met het geluid uit. Beetje gemeen misschien, maar sommige trends slaan soms een beetje door.

The Skivvies & Nick Adams – ‘Stars Medley’

Deze hadden we even gemist, een maandje geleden. Let eens op de fantastische outfits van The Skivvies, of eigenlijk het gebrek daaraan: de heren treden op in hun onderbroek, mevrouw in lingerie en gastzanger Nick Adams in een doorschijnende croptop. Die hij halverwege uittrekt en er alleen een lakleren broekje overblijft. En ook dat broekje gaat nog uit. Adams ken je wellicht uit de Broadway-versie van Priscilla, Queen of the Desert. Hij zingt hier onder meer een stuk uit Madonna's 'Lucky Star'.

Banks – ‘Skinnydipped’

Julia Banks opereert onder slechts haar achternaam. Haar vierde album komt eraan en dit is single nummer twee. ‘Skinnydipped’ zit vol prachtige couture, sieraden van Bulgari en mysterieus kijkende modellen.

Selena Gomez & Camilo – ‘999’

Dit Spaanstalige duet gaat vergezeld van een overwegend paars gekleurde video, waarin vooral de prachtige puntsnor van Camilo opvalt. Verder is hij dol op sieraden en make-up.

Sleigh Bells – ‘Justine Go Genesis’

De muziek van Sleigh Bells is een combinatie van punkpop en jarenzestig meidengroepen. ‘Justine Go Genesis’ klinkt lekker gejaagd en als er dan ook nog een drum ’n bass-rif verschijnt is het feest compleet.

Yungblud – ‘Fleabag’

Dominic Harrison klinkt natuurlijk veel te braaf voor iemand die chaotische muziek maakt, dus heeft hij gekozen voor de naam Yungblud. De video voor ‘Fleabag’ is lekker vuig, ja zelfs een beetje vies. Leuk jurkje ook.

Kacey Musgraves – ‘Justified’

Deze week biedt de muziekrubriek voor elk wat wils. ‘Justified’ maakt countrypop. Als ze in de video een joint rookt, verandert ze in een bruid.

Demi Lovato – ‘Melon Cake’

Hoe zou dat smaken, een meloentaart? Of zou Demi Lovato misschien lemon cake bedoelen? We zullen het nooit weten, want zowel de tekst als de video geeft daar geen antwoord op. Of wacht, er zit wel degelijk een heel verhaal achter...

Olivia Rodrigo – ‘Brutal’

Een van de ontdekkingen van dit jaar is Olivia Rodrigo, die doorbrak met een pure popsingle en sindsdien allerlei rockwegen is ingeslagen. ‘Brutal’ is een soort Nirvana voor beginners.

Rita Ora, Diane Warren, Sofía Reyes & Reik – ‘Seaside’

Diane Warren schreef in haar lange muzikale carrière ontelbaar veel hits, voor artiesten die variëren van Barbra Streisand en Milli Vanilli tot Beyoncé en Westlife. Van Michael Bolton tot Lady Gaga en van Meat Loaf tot Mariah Carey. ‘Seaside’ klinkt dan ook als een geheide zomerhit.

Magazine 110
Deze keer: Oscar and the Wolf, Everybody's Talking About Jamie en Tim & Nicolaas
Delen op

Winq in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks een overzicht van de beste artikelen.

Magazine 110

Deze keer: Oscar and the Wolf, Everybody's Talking About Jamie en Tim & Nicolaas

Neem een abonnement

Geef cadeau