Hot op Instagram: It’s a Sin-acteur Nathaniel J Hall

Hier zijn mooiste foto's

Leestijd: < 1 min

Nathaniel  JHall kruipt na It’s a Sin wederom in de huid van een gay personage. Maar in het audiodrama All the Bens is hij alleen te horen en niet te zien. Daarom namen we een kijkje op zijn Instagram-account. Hier zijn z’n mooiste foto’s.

Nathaniel J Hall is 34 jaar en komt uit Manchester. In It’s a Sin was hij in aflevering drie te zien als Donald Basset, de vriend van Olly Alexanders personage Ritchie Tozer.

Ervaring met hiv

Voordat hij te zien was in It’s a Sin, trad Hall op met een solovoorstelling waarin hij zijn eigen ervaringen met hiv deelde. Toen hij zestien jaar oud was en voor het eerst seks had, liep hij hiv op, iets wat hij lange tijd voor zichzelf hield.

Na It’s a Sin begint het balletje te rollen voor Hall. Hij is gecast in All the Bens, een audiodrama dat is gebaseerd op een toneelstuk met dezelfde naam. De hoofdpersoon is Ben, een jonge man die gay is, geen baan heeft en zich eenzaam voelt. Een depressie ligt op de loer, maar zijn leven verandert als hij Al tegenkomt, een knappe, charmante man die onzeker is over zijn seksualiteit.

Gratis te beluisteren

All the Bens gaat vandaag in première en is gratis te beluisteren via Spotify. Hieronder de mooiste Instagram-foto’s van Nathaniel J Hall.

Powered by Labrador CMS