Na de megasuccessen van Showponies 1 en 2 keert Alex Klaasen deze winter terug met een exclusieve kerstshow genaamd Snowponies, een Merrie Christmas. Ook deze show zit vol met de hilarische sketches en muzikale hoogtepunten die het publiek van Alex gewend is, maar dan helemaal in kerstsfeer. 

Het medicijn voor de donkere dagen

Snowponies is hét medicijn om de donkere dagen voor kerst door te komen. Met; drie koningen die verdacht veel lijken op De Toppers, een clubje 'woke' kerstelfen, een battle tussen de os en de ezel in The Voice Bethlehem, een vloggende kerstengel, de Limburgse Mariah Carey en een echte Duitse kerstmarkt. Ook deelt Alex deze avond kerstpakketten uit aan het publiek, kookt hij een kerstdiner van 8-gangen voor de hele zaal en presenteert hij zijn gloednieuwe kerst CD Santa Klaasen, met daarop de nu al klassieke kersthits 'Oh Ragoutbakje', 'Witte Kerst M'n Reet' en 'Rendier Rendang'.

De Alex Klaasen Revue – Snowponies is een productie van More Theater Producties. Zij produceerden eerder o.a. De Marathon, Rundfunk, ’t Schaep met de 5 Pooten en Showponies 1 en 2.

Première en speellijst

De Alex Klaasen Revue - Snowponies is van 4 november 2021 t/m 9 januari 2022 te zien door het hele land en gaat op 15 november in première in Schouwburg Amstelveen. Voorafgaand aan de tournee zijn er in september nog leesvoorstellingen in Rotterdam, Amsterdam en Den Haag. De kaartverkoop is inmiddels gestart. Kijk voor meer informatie en de speellijst op www.alexklaasen.nl.

Bekijk hieronder een aantal succesnummers uit de eerste twee Showponies-revues.

Coverbeeld: Mark Engelen