Het Amsterdamse agentschap The Drag Agency brengt vandaag een video uit, waarin ze een statement maken voor de gehele cultuursector; We’re ready! De sector ligt al maanden plat en er vanuit de overheid lijkt er weinig te gebeuren. The Drag Agency is er klaar mee en eist net als organisaties als Unmute.us en Dutch Nighttime Alliance (DNA) opheldering vanuit Den Haag, zodat alle queens zo snel mogelijk weer het podium op kunnen.

‘We’re Ready’

In de video is te zien hoe Ma’MaQueen, bekend van onder andere het eerste seizoen van Drag Race Holland en de Netflix serie I Like To Watch, zich voorbereidt op een groots optreden, zoals dat voorheen vanzelfsprekend was. Ze loopt door een lange gang richting de stage, waarna het beeld op zwart schiet en de kijker net als de culturele sector in het niets verdwijnt. De pay-off van de video is ‘We’re Ready’, waarmee The Drag Agency wil benadrukken dat niet alleen zij, maar de gehele sector klaar is om weer te doen waar zij zo goed in zijn; het neerzetten van een unieke ervaring voor publiek.

The Drag Agency

Het Amsterdamse agentschap The Drag Agency is eind 2019 opgericht en is daarmee het eerste full service agentschap voor drag queens in de Benelux. The Drag Agency gelooft in een wereld waarin mensen hun ware zelf kunnen zijn. Een wereld die de vreugde in mensen ziet en bijdraagt aan gelijkheid tussen geslachten, seksualiteit en uiterlijk.

Het agentschap zet hun sterke roster vol talentvolle unieke queens in voor diverse merken, evenementen en organisaties en heeft zo in de afgelopen twee jaar samengewerkt met merken en bedrijven zoals Netflix, Videoland, Red Bull, VU Amsterdam, Hunkemöller, VodafoneZiggo, Uber, PriceWaterhouseCoopers, Google en vele anderen.

Wie is Ma’MaQueen?

Ma’MaQueen is de trotse moeder van House of Holographic Hoes, modeontwerpster en veelzijdige kracht om rekening mee te houden. In 2020 maakte Ma’MaQueen deel uit van de cast van Drag Race Holland, seizoen 1, wat werd uitgezonden op Videoland. Ze bleef de jury week na week verrassen met haar verbluffende creaties en werd uiteindelijk derde in de finale aflevering.

Haar kracht, schoonheid en vooral lieve persoonlijkheid bleven niet onopgemerkt na Drag Race. Samen met seizoen 1-kandidaat Sederginne schittert ze in de Nederlandse versie van de Netflix-show I Like To Watch. In de hilarische show die via YouTube te bekijken is, reageren de koninginnen op populaire Netflix-shows. Ook is ze regelmatig te zien op de podia van Superball, Milkshake, Club NYX, Ahoy en nog veel meer.

Video

De onderstaande video is mede tot stand gekomen met hulp van Paradiso Amsterdam, Nick van Eijck en Ma’MaQueen.