Dit is Chris, de nieuwe Prince Charming

Hier zijn mooiste Instagram-foto's

14 september 2021, Winq redactie, 3 minuten

Het tweede seizoen van Prince Charming start dit najaar op Videoland. Deze keer is de 28-jarige Chris degene die op zoek gaat naar de liefde, vanuit een prachtig palazzo in Italië. Wij zochten Chris alvast op via Instagram, dit zijn z’n mooiste foto’s.

De 28-jarige Chris staat centraal in het tweede seizoen van de romantische datingshow. Hij komt uit een klein dorpje in Limburg, heeft lang in Utrecht gewoond en woont sinds kort in Amsterdam. Hij werkt bij een groot accountantskantoor als HR Development Adviseur, waar hij zich bezighoudt met cultuur en gedrag.

Lees ook

De állerlaatste Prince Charming 2023 kalenders met korting!

Gebruik code PC23 voor € 5 korting op de laatste exemplaren

Uit onze archieven:

Nederlandse 'adult movie'-ster Logan Moore: “Mijn vader vindt het wel stoer dat ik dit werk doe”

Datingshow Prince Charming slaat de plank mis

“Wie niet wit en gespierd is lijkt er niet bij te horen”

Sezer van Prince Charming: “De gaybar bleek heel classy”

Prince Charming-deelnemer Sezer over zijn eerste keer in een gaybar

Interview

Prince Charming Marvin: “Ik ben een heel simpele jongen”

Deze twaalf singles doen mee aan Prince Charming

Wie is jouw favoriet?

Niet opgeven

In zijn vrije tijd loopt Chris veel hard, met als doel om één keer per jaar een marathon te lopen. Hardlopen is voor hem dé manier om zijn hoofd leeg te maken en zichzelf doelen voor ogen te houden. Hetzelfde heeft hij op werk- en relatiegebied: hij is altijd op zoek naar manieren om iets te laten werken en niet op te geven.

Chris: noemt het een eer om de tweede Prince Charming te mogen zijn. “Toen mijn vorige relatie eindigde kon ik moeilijk accepteren dat het niet werkte tussen ons. Nu ik een tijdje single ben en patronen heb kunnen doorbreken, weet ik zeker dat ik klaar ben voor de liefde.”

Droomman

“Hoe gaaf is het dat ik dit avontuur mag aangaan in mijn zoektocht naar mijn droomman? Een type heb ik niet zozeer, maar ik weet wel goed wat ik níet wil: iemand die pessimistisch in het leven staat, onverzorgd is en niet sportief is. Ik vind het vooral belangrijk een soulmate te vinden die mij helpt de beste versie van mezelf te worden en vice versa.”

Wanneer Videoland start met het tweede seizoen van Prince Charming, wordt later bekendgemaakt. Net als de kandidaten die meedoen. De grootste kritiek op het eerste seizoen was het gebrek aan diversiteit onder de kandidaten, hopelijk is daar in de komende editie wél rekening mee gehouden. 

Instagram

Afijn, hier zijn de mooiste foto's van het Instagram-account van Chris.

Coverbeeld: Jasper Suyk

Delen op

Winq in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks een overzicht van de beste artikelen.

Magazine 118

De nieuwste editie van Winq is uit!

Neem een abonnement

Geef cadeau