Bekijk de trailer van de Japanse gay bdsm-film Dangerous Drugs of Sex

De ultieme dominatiefantasie

Leestijd: < 1 min

Dangerous Drugs of Sex is de eerste Japanse BL-film met een rating voor 18 jaar en ouder. De film gaat over een man die in de handen valt van een andere, mysterieuze man, waarna ze samen verstrikt raken in een bdsm-relatie. Bekijk hier een trailer van ruim vijf minuten.

Dangerous Drugs of Sex is de naam van een nieuwe film die is gemaakt door de Japanse regisseur Hideo Jojo. Hij vermeldt dat dit de eerste zogeheten Boy Love-film is met een 18+-rating, uit Japan althans.

Meester en slaaf

Het verhaal gaat over Katsuragi, een hooggeplaatste manager die op het eerste gezicht een perfect leven leidt. Nadat hij te veel heeft gedronken, komen zijn ware gevoelens naar boven en probeert hij een einde aan zijn leven te maken.

Een mysterieuze man genaamd Yoda weet dit te voorkomen. Aanvankelijk lijkt hij Katsuragi te willen helpen, maar dan blijkt Yoda er opgewonden van raakt als hij Katsuragi domineert. En zo ontstaat er een levensgevaarlijk spel tussen meester en slaaf, waaruit Katsuragi probeert te ontsnappen.

GagaOOLala

Dangerous Drugs of Sex is te zien op filmplatform GagaOOLala, alwaar ze de film omschrijven als ‘de ultieme bdsm-fantasie’. De film uit 2020 is daar nu te streamen. Bekijk hieronder alvast de eerste beelden.

Powered by Labrador CMS