Onderga de Lil Nas Xperience in Paradiso

Maak een mugshot in een roze boevenpak

Leestijd: < 1 min

Ter gelegenheid van de lancering van het debuutalbum van Lil Nas X organiseert Paradiso een Lil Nas Xperience, waarbij de queer rapper een kijkje in zijn wereld geeft. Volg een paaldansworkshop, of laat een mugshot maken in een roze boevenpak. Op 23 september is het zover…

Vandaag verschijnt Montero, het debuutalbum van Lil Nas X. Daarom presenteert Sony Music in samenwerking met Paradiso op donderdag 23 september de Lil Nas Xperience: een multimediaal evenement dat een kijkje geeft in de wereld van Lil Nas X. 

Zwangerschapsshoot

Onlangs deed de 22-jarige rapper, die uitgroeide tot een boegbeeld van de LGBTQ-community, een ‘zwangerschapsshoot’ voor People Magazine, waarna hij uitlegde dat Montero zijn baby is.

Tijdens de Lil Nas Xperience wordt Paradiso aangekleed in de stijl van de video bij de single 'Montero (Call Me By Your Name)'. Bezoekers wanen zich één avond in de wereld van Lil Nas X: ze kunnen onder meer een paaldansworkshop volgen, een mug shot laten maken in een roze boevenpak, in een telefooncel luisteren naar een persoonlijke boodschap van Lil Nas X.

Montero-outfits

Tijdens de Lil Nas Xperience zijn ook de op Montero geïnspireerde outfits te zien die studenten van de modeopleiding van de Amsterdamse B Academy hebben gemaakt. 

De Lil Nas Xperience vindt plaats op donderdag 23 september van 17.00u tot 22.00u in Paradiso, Amsterdam. Bezoekers kunnen zich via de website van Paradiso gratis aanmelden voor een tijdslot om binnen te komen.

Powered by Labrador CMS