Treat yourself!

Dit wil je hebben: Queer Eye's Fab Five in LEGO

Can you believe?!

18 september 2021, Winq redactie, 2 minuten

Queer Eye's Fab Five en hun fraaie loft zijn binnenkort verkrijgbaar in LEGO. Can you believe?!

Afgelopen week wonnen de 'Fab 5' van Queer Eye opnieuw een Emmy award voor hun populaire programma, nu komt er nóg iets leuks bij: een eigen LEGO-set. Die bestaat uit poppetjes van Jonathan, Antoni, Karamo, Bobby, Tan, wijlen bulldog Bruley, een muzieklerares die je een make-over kunt geven en hun Fab 5-loft. De set telt 974 steentjes en is gemaakt in samenwerking met de producenten van het programma. 

Interieurstylist Bobby Brown is enthousiast. Hij speelde namelijk altijd met LEGO toen hij jonger was. “Het was zo belangrijk in mijn jeugd. Het wakkerde echt mijn verbeeldingskracht en creativiteit aan. Deze samenwerking is een droom die is uitgekomen.”

Queer Eye's Fab 5 in LEGO
Tan, Karamo, Jonathan, Antoni, Bobby en bulldog Bruley in LEGO.

Matthew Ashton, Vice President of Design bij LEGO, vertelt nauw te hebben samengewerkt met de vijf. “Queer Eye heeft zo’n positieve impact gehad op het leven van mensen, daarom zijn wij zo enthousiast over deze samenwerking. Het herinnert ons eraan dat we tijd moeten nemen om vriendelijkheid te vieren en elkaar moeten helpen."

Queer Eye als lego
Jonathan in actie.

LEGO LOVES LGBT

Het is niet de eerste keer dat LEGO een set uitbrengt met een knipoog naar de lhbtq-gemeenschap. Zo presenteerde LEGO dit jaar tijdens Pride een set in regenboogkleuren. Die set bestond verder uit elf gendervrije poppetjes met een unieke haardracht en was een eerbetoon aan de queer medewerkers van het bedrijf. Eerder bracht het merk een fraaie set op de markt met de cast van Will & Grace

LEGO® Queer Eye – The Fab 5 Loft set gaat 109,99 kosten en is vanaf 1 oktober verkrijgbaar via de website van LEGO.

Magazine 114
Deze keer: 4 verschillende covers, met de winnaars van de Winq Diversity Awards
Delen op

Winq in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks een overzicht van de beste artikelen.

Magazine 114

Deze keer: 4 verschillende covers, met de winnaars van de Winq Diversity Awards

Neem een abonnement

Geef cadeau