Zoet: de babyfoto's van Queer Eye’s Tan France en zijn man

“Geef onze zoon een warm welkom”

Leestijd: < 1 min

Modeontwerper en tv-persoonlijkheid Tan France en zijn man, illustrator Rob France, werden onlangs vader van hun eerste kindje Ismail. Op Instagram delen ze een aantal lieve foto’s met de wereld. 

“Geef onze zoon een warm welkom”, schreef Queer Eye’s Tan France begin augustus op Instagram. Daarbij plaatste hij een foto van Ismail France, de zoon die hij samen heeft met zijn man Rob. 

“Ismail kwam zeven weken te vroeg, daarom heeft hij de afgelopen drie weken in het ziekenhuis gelegen. Maar vandaag mochten we hem eindelijk mee naar huis nemen. We houden zoveel van hem.”

Tans Queer Eye-collega’s zijn ook door het dolle heen. “Zo blij voor jullie”, schrijft Bobby. “Hij is gewoon perfect en jullie kleine gezin geeft mij zoveel geluk. Ik hou van jullie allemaal en kan niet wachten om de kleine Ismail te ontmoeten.”

Af en toe deelt Tan foto’s met de kleine Ismail. Onder andere een waarop hij zijn zoontje vergezelde naar de dokter, met een vreemd hoedje op zijn hoofd. “Ik wil niet dat Ismail alle aandacht krijgt van de dokter”, schrijft hij bij de post. “Daarom ging ik als smurf.”

Vooruit, nog eentje dan. Een prachtige foto met dito quote van de Amerikaanse zangeres Brandi Carlile. 

Powered by Labrador CMS