Nieuwe muziek: Lil Nas X covert Dolly Partons ‘Jolene’ en Enrique heeft een matje

Hier allemaal fijne muziekvideo's

24 september 2021, Jaap Bartelds, 8 minuten

Altijd leuk, sterren met nieuwe kapsels. Maar worden we blij van de haartrend die Enrique Iglesias uit de mottenballen heeft gehaald? Verder nieuw werk van Kygo, lesbische cheerleaders in de video van Zolita en Lil Nas X, die een ingetogen cover zingt van Dolly Partons ‘Jolene’. Maar er is meer…

Kygo ft. Zoe Wees – ‘Love Me Now’

De nieuwe video van Kygo vertelt het verhaal van een jonge vrouw die verliefd wordt op de oceaan. In haar dagelijkse leven is het soberheid troef, maar eenmaal in de oceaan voelt ze zich als een vis in het water. Wat vast ook meehelpt zijn de fraaie zwemmers die haar begeleiden.

Enrique Iglesias – ‘Pendejo’

Daar is-ie weer, Henrie van der Kerk. Zien we daar een beginnend matje in zijn nek dat speels omhoog krult?

Zolita – ‘Somebody I Fucked Once’

Lesbische cheerleaders spelen de hoofdrol in deze video vol verwijzingen naar romcoms uit de jaren negentig. De 27-jarige Amerikaanse singer-songwriter trommelde onder meer haar zus op voor de video.

Coldplay X BTX – ‘My Universe’

Na samenwerkingen met Rihanna, The Chainsmokers, Big Sean, Kylie en Beyoncé heeft Coldplay de boys van BTS erbij gehaald. Hier alvast de lyric video.

Lil Nas X – ‘Jolene’

Rapper Lil Nas X was te gast bij de BBC waar hij in de Radio 1 Live Lounge een ingetogen versie zong van Dolly Partons ‘Jolene’. Het is ineens een heel ander liedje, en toch ook weer niet.

Clean Bandit & Whitney Houston – ‘How Will I Know’

Hierboven lieten we de nieuwe Kygo zien, die eerder een danceversie maakte van haar Steve Winwood-cover uit 1990, ‘Higher Love’. Clean Bandit heeft nu Whitneys jarentachtighit ‘How Will I Know’ naar 2021 gehaald. Of door de mangel, het is maar wat je ervan vindt.

Alicia Keys ft. Swae Lee – ‘LALA (Unlocked)’

De party-video van ‘LALA’ is doorspekt van de celebrity-cameo’s: onder meer Snoop Dogg, Khalid en Lucky Daye maken hun opwachting, in het helaas niet al te spectaculaire lied.

Racoon - ‘Geef Je Hart Niet Zomaar Weg’

Twee weken geleden bracht Racoon hun nieuwe single ‘Geef Je Hart Niet Zomaar Weg’ uit. Vandaag is ook de video bij de single uitgekomen, die net als de vorige video’s is geïllustreerd door Roel Venderbosch. Afkomstig van het langverwachte Nederlandstalige album Spijt is Iets Voor Later dat op vrijdag 1 oktober uitkomt. 

Vengaboys – ‘1999 (I Wanna Go Back)’

Deze hadden we even gemist: de comebacksingle van de Venga Boys. Let op de fraaie platenhoezen uit de 90s die ze hier tot leven wekken.

Magazine 119
De nieuwste editie van Winq is uit!
Delen op

Winq in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks een overzicht van de beste artikelen.

Magazine 119

De nieuwste editie van Winq is uit!

Neem een abonnement

Geef cadeau