Dit jaar worden de Regenboogdagen voor het eerst georganiseerd door het Pride Netwerk Twente. Hét netwerk in Twente voor organisaties, instellingen en personen die zich bezighouden met het lhbtq-gerelateerde onderwerpen.

Bewustzijn creëren

Met de Regenboogdagen wil de organisatie bewustzijn creëren dat het niet vanzelfsprekend is om te kunnen zijn wie je wilt zijn. Tijdens de activiteiten die er tijdens de Regenboogdagen zijn kan iedereen zich volledig vrij bewegen en uiten. De Regenboogdagen worden mede mogelijk gemaakt door de gemeente Enschede.

Een greep uit het programma

Neem deel aan een stadswandeling, bezoek een workshop, doe mee aan de Gay Pubquiz, loop mee tijdens de PrideWalk met een mega regenboogvlag of laat je inner drag zien: er is voor ieder wat wils.

Wat dacht je bijvoorbeeld van een graffiti workshop, een historische stadswandeling of een avondje karaoke met Roxy Diamond? Een workshop ‘piemel pimpen of poes versieren’? Maar ook serieuzere onderwerpen komen aan bod, zoals een workshop discriminatie of een bijeenkomst over diversiteit in de sport.

Meld je aan

Kom je ook? Kijk dan op www.regenboogdagen.nl voor het volledige programma en meld je aan!