Years & Years brengt op 7 januari 2022 het album Night Call uit. Olly Alexander is momenteel het enige bandlid, bij de vorige twee albums waren ze nog met z’n drieën. ‘Crave’ is de naam van de eerste single van het nieuwe album. In de video bij de track leeft Alexander in zijn eigen queer fantasiewereld, waarin elfachtige wezens de liefde met hem bedrijven.

It's a Sin-reünie

Op Twitter bedankte Alexander zijn mede-acteurs uit It’s a Sin: Munroe Bergdorf, Omari Douglas, Nathaniel Curtis en David Carlyle, die hun opwachting maken in de video als zijn ‘forest friends’. Hij voegde daaraan toe dat het maken van de video voelde als een ‘It’s a Sin-reünie’.

Douglas, die Roscoe Babatunde speelde in It’s a Sin, reageerde door te zeggen dat Alexander ‘onze favoriete zeemeermin is’. Hiermee verwijst hij naar de cover van het nieuwe album Night Call, waarop de zanger is afgebeeld met een lange vissenstaart. 

Boze heks

In de video speelt Douglas een boze heks die Alexander probeert te verleiden met een stuk fruit. Hier de video, die hier en daar wat doet denken aan het werk van Lily Iglehart uit Sex Education.