Jonathan Bailey speelt Anthony Bridgerton in het populaire kostuumdrama van Netflix die verwijst naar de achternaam van de rijke familie waar de serie om draait. Bridgerton was een van de grootste successen van Netflix tot nu toe, logisch dus dat er een tweede seizoen komt. Op 21 januari 2022, om precies te zijn.

Liefdesleven

Het eerste seizoen van Bridgerton ging vooral over oudste zus Daphne. In het tweede seizoen staat het liefdesleven van oudste broer Anthony Bridgerton centraal. Netflix kondigde eerder al aan dat Simone Ashley te zien is als Kate, de huwelijkskandidaat van Anthony. Ashley is momenteel te zien in Sex Education.

C*CK

Bailey is 33 jaar, geboren in het Engelse Wallingford en wist dat hij acteur wilde worden toen hij als vijfjarig jongetje de musical Oliver! zag. Bailey is openlijk gay en onlangs werd ook nog bekend dat hij in een toneelstuk gaat spelen op het Londense West End. Hij speelt samen met Taron Egerton (die in 2019 nog Elton John vertolkte in de biopic Rocketman) een gaykoppel in een voorstelling met de naam C*CK.

We bekeken alvast de Instagram-foto’s van Jonathan Bailey. Dit zijn de mooiste van zijn account.