Hot op Instagram: Bretman Rock, het eerste gay Playboy-covermodel

Hier zijn mooiste foto's

Leestijd: < 1 min

Influencer Bretman Rock is als eerste gay man te zien op de cover van de Amerikaanse Playboy, compleet met Bunny-oortjes op zijn hoofd. We keken even naar zijn Instagram-account en dat leverde de onderstaande fraaie plaatjes op.

Het komt niet vaak voor dat er een man te zien is op de cover van Playboy. De voorpagina van het magazine is voorbehouden aan vrouwelijk schoon, dat in het binnenwerk schaars gekleed op foto’s was te zien.

Uitzondering

Bad Bunny was in juli 2020 de uitzondering, net als eerder Ezra Miller en Paul Rudd. Ook bedenker en uitgever van Playboy Hugh Hefner stond al eens op de cover.

Nu is er voor het eerst een gay man te zien. Het gaat om Bretman Rock, een influencer die voluit Bretman Rock Sacayanan Laforga heet, in 1998 is geboren op de Filippijnen en tegenwoordig in Honolulu op Hawaii woont.

Make-up tutorials

Bretman Rock werd bekend met zijn make-up tutorials, waarna hij begin dit jaar zes afleveringen lang te zien was in een eigen realityshow op MTV. Twee jaar geleden sierde de 23-jarige influencer de cover van Gay Times, daar komt nu dus Playboy bij.

Uiteraard is Bretman Rock ook actief op Instagram. Daar heet hij ‘Da Baddest’ en dit zijn z’n mooiste foto’s.

Powered by Labrador CMS