Winq ♥︎ Hallmark

Stuur een kaartje en geef iemand een goed gevoel

Winq geeft 100 gratis Hallmark-kaarten weg!

Leestijd: < 1 min

Op 11 oktober was het Coming-outdag. Zoals je zelf misschien weet kan een coming-out een behoorlijk beladen moment zijn met gevoelens van spanning, opluchting, verdriet en blijdschap. Misschien is er dit jaar wel iemand in je omgeving uit de kast gekomen? Geef iemand een goed gevoel en stuur een speciale coming-outkaart van Hallmark. Winq geeft er 100 gratis weg, bekijk hier de collectie!

Bij Hallmark begrijpen ze als geen ander hoe belangrijk waardevolle relaties zijn. Hoe je met een beetje aandacht iemand een goed gevoel kunt geven op momenten van betekenis.

Liefde voor het moment

Onlangs lanceerde Hallmark daarom een nieuwe campagne met de titel: ‘liefde voor het moment’. Dat kan een eerste date zijn na een scheiding, het winnen van een danswedstrijd na een intensieve competitie of om iemand een hart onder de riem te steken. Er zijn oneindig veel momenten in het leven die aandacht verdienen dan alleen een feestelijk of droevig moment.

Hallmark Coming-outdag
Hallmark Coming-outdag

Geef iemand een goed gevoel

Een coming-out kan een behoorlijk beladen moment zijn. Gevoelens van spanning, opluchting, verdriet en blijdschap kunnen allemaal naast elkaar bestaan. Als er één moment is waarbij een kaart kan bijdragen aan een goed gevoel, dan is het zeker rond je coming-out.

 

Winq geeft 100 gratis kaarten weg die Hallmark speciaal heeft gemaakt in het kader van Coming-outdag, maar je kunt ze natuurlijk ook erna nog gebruiken. Laat weten hoe trots je bent op iemand of hoeveel liefde je hebt voor die persoon.

Stuur nu meteen een kaartje!

Bekijk hier de collectie en stuur een kaart met een waarde van maximaal € 2,95. Dit is speciale code voor lezers van Winq: WINQNL.

Hallmark Coming-outdag
Hallmark Coming-outdag

Voor deze actie gelden de volgende voorwaarden:
- Voor deze code geldt: op = op
- Sowieso vervalt de code op 25 oktober
- Exclusief postzegel van € 0,96

Hoe stuur je je gratis kaart?

- Neem je unieke code bij de hand: WINQNL
- Kies een kaart uit de collectie van max. € 2,95, excl. postzegel
- Alleen inwisselbaar indien je een Hallmark-account hebt, of aanmaakt
- Schrijf een mooie persoonlijke boodschap en kies een bezorgmoment
- In het winkelmandje vul je de kortingscode in bij “+kortingscode toevoegen
- Hallmark doet hem voor je op de post. Makkelijk en leuk!

Powered by Labrador CMS