Kijken: John en Johannes dansen de Paso Doble in Strictly Come Dancing

Verkleed als Pirates of the Caribbean

Leestijd: < 1 min

Het is Movies Week op de BBC en daarom verkleedden danser Johannes Radabe en zijn celebritypartner John Whaite zich als Pirates of the Caribbean. Met zijn collega Kai Widdrington danste hij bovendien op de klanken van Taylor Swift.

Wederom stelen The Great British Bake-off-winnaar John Whaite en zijn danspartner Johannes Radabe de show. In de derde aflevering van Strictly Come Dancing maakten John Whaite en Johannes Radabe hun entree in piratenoutfits, als verwijzing naar de filmweek op de BBC en Pirates of the Caribbean. Samen dansten ze een spectaculaire Paso Doble.

Glansrol

Johannes had sowieso een glansrol, deze aflevering. In het openingssegment waarin alle professionele dansers samen te zien waren, zwierde hij over de vloer met zijn mannelijke collega Kai Widdrington. Dit op de tonen van Taylor Swifts ‘Lover’ en ‘Love Story’.

De danser was zichtbaar geroerd. Na afloop bedankte hij creatief directeur van Strictly Come Dancing, Jason Gilkison, voor de kans die hij had gekregen om met een partner van hetzelfde geslacht te mogen dansen.

Bekijk hier beide dansen terug.

Powered by Labrador CMS