Je hart smelt als je deze commercial ziet…

Leestijd: < 1 min

De Britse warenhuisketen John Lewis pakt uit met een vertederende reclamespot waarin een jongetje is te zien dat in moeders kledingkast is gedoken. Als een tornado gaat hij tekeer onder het motto: ‘Let Life Happen’. Hier de ontroerende beelden!

John Lewis pakt ieder jaar groots uit met een tranentrekkende kerstcommercial, maar deze keer gaan ze helemaal los om een inboedelverzekering aan de man te brengen.

Let life happen

Onder het motto ‘Let Life Happen’ is te zien hoe een jongetje is losgegaan op de kledingkast van zijn moeder, zich heeft uitgeleefd met haar make-up en als een wervelwind door zijn huis danst op de klanken van de Stevie Nicks-hit ‘Edge of Seventeen’.

Al dansend trekt hij een spoor van vernieling door het huis. Er sneuvelen vazen, hij kliedert met verf en op het eind stort het jongetje dramatisch neer op de bank. Maar niet getreurd: gelukkig zijn vader en moeder verzekerd.

Elton John

Het jongetje heet Reggie en hij is niet de eerste die al dansend wordt opgevoerd in de ‘Let Life Happen’-campagne. In 2015 was het een meisje die volledig opging in haar dans op de muziek van Elton John. Beide commercials zie je hieronder.

Powered by Labrador CMS