Strictly Come Dancing: John en Johannes dansen American Smooth

“John still thinks he's on a baking show. The cakes!”

Leestijd: < 1 min

Een lift, een stukje tango, wat solo’s en tot slot een welgemeende omhelzing: zo zag de dans van The Great British Bake-off-winnaar John Whaite en zijn vaste danspartner Johannes Radebe er deze week uit in Strictly Come Dancing. Hier de beelden!

Afgelopen weekend was Westlife te gast in Strictly Come Dancing. Hun optreden zie je hieronder, gevolgd door de vierde dans van The Great British Bake-off-winnaar John Whaite en zijn professionele danspartner Johannes Radebe.

American Smooth

Deze week kozen de twee voor American Smooth, de Amerikaanse tegenhanger van de klassiekere ballroom-dansen waarbij wat minder regels gelden. Zo mag er worden gelift en kunnen de dansers kiezen voor een foxtrot, een Engelse wals of een tango, of een combinatie daarvan.

Te horen is een live gezongen versie van ‘I Knew You Were Waiting (For Me)’, dat origineel werd gezongen door Aretha Franklin en George Michael. Het optreden van John en Johannes werd beloond met 29 punten, waarmee ze eindigden in de middenmoot. Desondanks was te zien dat het plezier er weer vanaf spatte.

Loeistrakke pantalon

En op YouTube kwam bovendien ook nog commentaar op de loeistrakke pantalon van Whaite: “John still thinks he's on a baking show. The cakes! Omfg!”

Powered by Labrador CMS