Hot op Instagram: acteur Diego Boneta

Hier zijn mooiste foto's

Leestijd: < 1 min

Op 28 oktober gaat het derde seizoen van Luis Miguel – The Series in première op Netflix. Deze serie gaat over een van de meest iconische zangers van Mexico en de hoofdrol wordt gespeeld door Diego Boneta. We namen alvast een kijkje op zijn Instagram-account, dit zijn z’n mooiste foto’s.

Luis Miguel is geboren in 1970 en nu al is zijn roemrijke leven verfilmd. Op donderdag 28 oktober gaat het derde en laatste seizoen in première op Netflix. Hierin is te zien hoe de zanger de Engelstalige markt probeert te veroveren. In een andere verhaallijn is te zien dat hij te maken krijgt met uitdagingen die zijn dertigjarige carrière op het spel kunnen zetten.

Diego Boneta

Luis Miguel wordt gespeeld door Diego Boneta, Hij is dertig jaar, heeft een Mexicaanse vader en een Spaans/Puerto Ricaanse moeder. Sinds 2005 heeft Boneta drie albums uitgebracht. Ook was hij naast Tom Cruise te zien in de film Rock of Ages, waarna een reeks rollen volgde in Amerikaanse films. Binnenkort is hij te zien in een remake van de film Father of the Bride.

Vakantie-achtig

Boneta is behoorlijk actief op Instagram en bovendien gaat hij heel vaak op vakantie (of hij woont ergens waar het heel vakantie-achtig is). Dat levert fraaie plaatjes op, waarvan hieronder een selectie is te zien.

Powered by Labrador CMS