Strictly Come Dancing: John en Johannes vieren Halloween als weerwolvenkoppel

Leestijd: < 1 min

In een speciale Halloween-editie kwamen alle koppels in Strictly Come Dancing verkleed als monsters, heksen en ander eng gespuis. John Whaite en Johannes Radebe verrasten de kijkers met spannende weerwolf-outfits, compleet met puntoren en woeste baarden. Hier de beelden!

Het is alweer de zesde aflevering van het negentiende seizoen van Strictly Come Dancing. We volgen dit seizoen op de voet, omdat voor het eerst een mannelijke danser is gekoppeld aan een dito celeb. In de weken hiervoor was te zien hoe The Great British Bake-Off-winnaar John Whaite telkens opnieuw de sterren van de hemel danste met zijn partner Johannes Radebe.

Ook deze week was het weer raak. Hieronder is te zien hoe de twee de quickstep dansen op ‘Bad Moon Rising’ van Creedence Clearwater Revival. Ze scoorden er 33 punten mee, waarmee ze op een gedeelde derde plaats eindigden. Het is tevens de hoogste score die de jury tot nu toe gaf aan een quickstep. Gekeken over het totaal van de zes afleveringen tot nu toe op een gedeelde eerste plaats.

We laten ook even de openingsdans zien, waarin alle professionele dansers samen zijn te zien, gevolgd door de quickstep van John en Johannes.

Powered by Labrador CMS