Symphonica in Casa Rosso: travestie met een knipoog

Bestel hier je tickets voor een middag 'onverantwoord amusement'

Leestijd: < 1 min

Travestiecabaret Amsterdam presenteert het achtste seizoen van Symphonica in Casa Rosso. Het befaamde sekstheater vormt het decor voor een middag vol ‘onverantwoord amusement’ met sketches, variété-acts en live gezongen muziek.

Organisator Koos van den Berg, alias Coco Coquette, licht een en ander toe op de website van Travestiecabaret Amsterdam: “We staan te trappelen van ongeduld om je op zondag als vanouds weer een gezellige, vrolijke middag vol ‘travestie met een knipoog’ en ‘onverantwoord amusement’ te bezorgen. Opgefrist, uitgerust en bruisend van ideeën schitteren onze top- én bottomartiesten in het intieme theater Casa Rosso met beweegbaar podium en honderden lichtstandjes. De ingrediënten van onze show zijn: cabareteske sketches, variété-acts en live gezongen nummers - zelfgeschreven of bewerkt -, overgoten met glitter en glamour en een vleugje oh-la-la…, we zijn tenslotte in de Casa Rosso", lacht de organisator.

Met Coco Coquette, Mario Magic, Pia Vapeur, Victoria False, Hella Holland, Dora Royale, Taylor Made en De Poppers.

Symphonica in Casa Rosso 2021: zondag 5-12-19-26 december en 2 januari 2022, 15.00 uur.

Zaal open 14.30 uur. THEATER CASA ROSSO Oudezijds Achterburgwal 106-108, Amsterdam. Entree incl. drankje € 20. Stadspas (alleen geldig op 5,12 en 19 december) € 10.

Bestel je tickes via de webshop of bij Gays&Gadgets, Spuistraat 44 in Amsterdam (dagelijks van 12 -19 uur).

Coverbeeld: Coco Coquette / MacSiers Fotografie

Powered by Labrador CMS