Gays op leeftijd krijgen maar geen genoeg van Lil Nas X

Ze spelen zelfs de sexy douchescène na...

Leestijd: < 1 min

De zelfbenoemde Old Gays hebben Lil Nas X ontdekt. Wederom bespreken ze een pikante video van de rapper. Deze keer vallen de monden open vanwege de douchescène in ‘Industry Baby’. “We lóóóve watching him!”

Bill, Jessay, Robert en Mick kregen afgelopen zomer Lil Nas X in de smiezen. Ze maakten kennis met de rapper via de video van ‘Montero (Call Me By Your Name)’ waarin hij via een paaldanspaal afdaalt in de hel en een ritje maakt op het kruis van de duivel, die tegelijkertijd zijn gezicht tegen het broekje van Nas duwt.

In het begeleidende artikel schreven we al over ‘Industry Baby’, de eerstvolgende video van Lil Nas X. Drie maanden later krijgen de heren die video nu ook onder ogen. Vooraf hopen ze dat hij ‘weer net zo sexy is als de vorige keer’ en Jessay verzucht: “Jesus, keep me near the cross…”

Gevangenis op stelten

In de video is te zien hoe Lil Nas X een gevangenis op stelten zet nadat hij is veroordeeld voor zijn zondige vorige video. Al snel vliegen de roze gevangeniskleren in het rond en dan volgt de beruchte douchescène waarin volledig naakt gedanst wordt. Jessay weer: “He just makes this Old Gay melt like butter.”

Niet roze, maar fuchsia

Robert wil vervolgens weten: is er écht een gevangenis voor alleen maar gays? En volgens Jessay zijn de gevangenispakken niet roze, maar fuchsiakleurig. Tot slot kunnen ze zich helemaal vinden in de mededeling van Nas: “ I don’t f*ck b*tches, I’m queer.”

Douchescène

Om daarna met z’n vieren de douchescène na te spelen. Ook naakt. Hier de beelden!

Powered by Labrador CMS